Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motorcykelträff med fler hundra cyklar.


Eagelträff.

De dundrade in en efter en

 bredvid förskolan där jag arbetar.

Varje år har de motorcykelträff, sover i tält,

kommer från hela landet.

Massor med musik och dricka och mat.

Tankarna har varit hos ORD Crister hela tiden.

Tänker på de som kände och levde med honom.




Fri vers av Annmargreta
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-07-07 21:13



Bookmark and Share


  Jennie
Fint skrivet. Jag kan inte se en enda motorcykel utan att påminnas om Crister. Jag kan inte heller förden delen gå nånstans utan att påminnas av Crister, jag har minnen överallt, FÖR att vi gjorde allt. Så jävla tragiskt....*tår på min kind*

Kram Jennie
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta