Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns vid Tännforsen i Jämtland.


Kyssarnas bänk.

 

Sitter du här

så kan du få en kyss.

Utsikten är fantastisk

och ljudet av forsen är bedövande.

 




Fri vers av Annmargreta
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-07-07 21:27



Bookmark and Share


  Mr G
Kyssarnas bänk låter väldigt poetiskt och huld
Så här har kärleken flugit på vingar av
guld.
Man borde kanske bänka sig där en stund.
Tänk om man då hette Sigismund

Mr G
2007-03-04

  Tove Meyer VIP
ooh...här var jag i juni i somras, att det finns något så levande så pulserande vackert. det är förtrollande! liksom din dikt!
2006-08-26

  Madjori
Sån underbar bild och härligt skrivet...
man kan nästan höra bruset .
Gillar denna
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta