Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fina ställen finns överallt.


Naturen bestämmer.

 

 

                                   Skogen formar

                                   mysiga ställen,

                                  former och färger

                                det är bara att sätta

                                     dit figurerna.

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Annmargreta
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-07-07 21:50



Bookmark and Share


  nastasia
Är det musslor på bilden?
2006-11-18

  Madjori
Sånt underbart ställe för mina små troll...
dom skulle älska att få bo där.

Mycket vackert
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta