Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt liv har dom.


Sköldpaddor.

 

 

Sköldpaddor är mysiga.

Hårda och kramgoa

dom lever länge ,länge.




Fri vers av Annmargreta
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-07-07 22:46



Bookmark and Share


  Kimsan
kort bra text och bilden är jättefin.

Är det dina sköldpaddor?

Du skriver jättehärliga texter

Kim
2007-02-23

  ordterroristen
instämmer med Bodil. de är mystiska de där sköldpaddorna. Ruvar på hemligheten innanför skalet - verkar så i alla fall. Eller kanske är det bara deras utseende, sådär egendomligt och helt eget fast ändå lockande oc inte så utstickande att man reagerar alltför kraftigt (om du förstår vad jag menar). Snyggt formulerat också, "Hårda och kramgoa" // "dom lever länge, länge." Lite sådär motsägelse tänker jag först - hårda och kramgoa - men nej, du har rätt. De klarar bara av att vara kramgoa längre.


/osse.
2007-01-06

    Bodil Sandberg
Ja sköldpaddor är väldigt speciella...mystiska...på nåt konstigt vis...som om dom vet nåt som inte vi vet...
2006-07-21

  Bissen
Mysiga små ord. Håller med föregående talare!
2006-07-09

  Madjori
Du är en go 92 -åring...med glimten i ögat...
Jag trodde du skulle lägga ut någon bild på dom.

Kram
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta