Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatör bär på nå´t... Visst!

Bjur´ till hellre än bra, gör amatör!
Så säger ju folk , att en sådan där gör...
Absolut helt fel
retar mig en STOR del!!
DEN SITT HJÄRTAS CLOU
PÅ VÅRAN VÄG JU STRÖR...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt