Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLAG/FANNS FINNS

Slog tårna i den asfalterade trottoarkanten
Fanns inget att hämta där
Ingen som väntade där

Slog pannan i min mörkbetsade sängram
Trät smakade blod
Fanns inget att hämta där
Bara att vänta där

Slog spruckna knytnävar under det tolvte revbenet
Tappade andan,
drog efter lugnande
Fanns bara smärta där
Allt har svärta här

Slog täppta ögon blåa
Synen urartade,
såg misstag
sken i dubblett

Fanns inget jag vänta där
Stannar upp och flämtar
där
Det gör ont att skämta
här




Fri vers av Saga Nordén
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén