Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUMFÖRKLARAD

Fastklistrad i myggtejp
Hägring i underlig spiral

Flög mot taket men kom inte långt
Lyckligtvis var jag inte den enda

Svärm förbarmad av kortsiktig lösning
Praktisk utväg konverterar till beroende

Svårt att ångra,
omöjligt att rymma
Vi flög aldrig mer efter det

Klibbig av tejpklister
Tunga vingar

Självutnämnd pennalist
Hägringens motiv

Den skadade våra liv




Fri vers (Fri form) av Saga Nordén
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-10 14:50



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
Den kortsiktiga utvägen, den praktiska lösningen, "konverterar till beroende" för att det som lockar med sin enkelhet oftast är en chimär. Är hägringen fällan? Pennalistens urkälla? Eftertänksamheten lyser, dragen till en allmängiltighet, men det fungerar alldeles utmärkt. Du kliver igenom det subjektiva, upp i en okänd överhets ändlykta och skildrar livet på myggtejpen. Hatten av för dig!
2020-04-10

    ej medlem längre
Wow! Det här var grymt bra!
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén