Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rester av ett besök i almedalen



Under alm

 

Ligger  bekvämt i lövvalv
tjockgammal stam som stöd

 

marken uppmjukad fröströdd
gräslent betäckt mullalv

 

följer ljusets ysterlek
med ögon in i höga kronan

 

framför mig emellan
mig och vattnets skimmer

 

sitter du och läser thriller
koncentrerat bortkollrad

 

och ännu har jag inte kysst din nacke
men det vet du inte om

 

ögat följer linjespel, senors  dans
där huden just släppts lös

 

vi finns i lövad sal med krona
men dansar inte ett steg tillsammans

 

inte ett ord har bytts
inte en blick nuddat

 

men å så mycket
vi ändå finns 

 

 

 

 

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-07-08 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer