Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivandet är för mig en hjälp i sorgearbetet.


Befrielseskrivelse


Skriv ner din känsla på ett ark
skriver du ängslan så var stark.
Fånga din sorg på papper
stånga sorgen, var tapper.

Låt pennan i handen gråta
låt pennan din förlåta.
Låt skriften rena din själ
låt stiften ondskan ha ihjäl.

Skriv av dig all din svärta
skriv ur dig all din smärta.
Rena dig och föds på nytt
rena dig från tid som flytt.

© Boa Berg
2006-07-08
02:30




Fri vers av Boa Berg
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-07-08 02:42



Bookmark and Share


    Jasa_mange
dina ord..........en befrielse i sig ....kram
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg