Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYMPTOM

Magkatarr orsakad av
hjärtklappning

Hastig försämring
Sveda överallt

Magkatarr du precis
slutat
leka med
Inte trodde på

Förstår jag rätt
Var det bara en illusion?

Hjärtklappningen kom samtidigt som
dimman
Brända hål i magen
Tunnel till hjärtat
Alltid kallt
Gjorde du det
solklart?

Magkatarr orsakad av hjärtklappning
Lekplats för närsynta

Det är svårt att skilja på perfekt
och defekt




Fri vers (Fri form) av Saga Nordén
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-11 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén