Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutat vänsterprassel



Han blev av med
Carina i en rungande

dagsedel och en dörr
som smällde igen

Sedan fick han snopet
Corona istället?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-12 09:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man ska väl inte säga "rätt åt honom". För det är fult att vilja hämnas. Och risken är att han smittar andra. Men hoppas att Carina sättet en skylt på dörren: "Akta er för den här mannen!"
2020-04-12

  KattenKin VIP
Som det kan gå när inte haspen är på. ;)
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP