Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En våg

Ännu en dag faller
genom rymden
vi är en våg

Vi vill så mycket
med våra liv
en glödlampa blinkar
och vi försvinner
igen

Vi blir aldrig vuxna
vi är fortfarande
som barn




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-12 12:31



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Vacker, drömmande, insiktsfull text
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP