Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn


En morgon av regn
Vad heter tomheten
Jag blåser in ut






Bunden vers (Haiku) av Classico VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-12 23:03



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Melankoliska rader från ett livsöde
2020-04-15

  DavidM VIP
Textens vändningar, bilder, är starka.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP