Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger dem livet

Du frilägger din själ
Till en namnlös
Delger ditt inre
För den anonyma massan
Låter pennan kasta dig framför tåg
Spränga dig
Fylla kroppen med krut
Du krälar på golvet
Väggarna tjocknar
Paniken sjungs ut
Till glada toner
Ett två, ett två
Stå på tå
Kan alla se
Vad du nu ska ge
De ler
Dansande kroppar
Du ger
Dem livet
Och hoppar

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP