Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I VÄNTAN UNDRAR JAG

Nyckelbenet skapar en perfekt hylla för min haka att stötta sig på medan jag kysser din nacke. Kyssarna känns mer behagliga för mig än det verkar för dig,
men jag fortsätter

Benen är ömma flätor med täta smekningar
Fyra alternerande kroppsdelar som kämpar för att tvinnas till ett brokigt virrvarr,
intensivt och ärligt
Bröstet värmer min kind och du rättar till befinnandet mellan oss så att blickarna möts,
för att kyssa mig ännu en gång

Det varar tills det är slut,
tills det återvänder
Förmodligen återvänder
Förhoppningsvis händer igen

Inget uttalat
Ingen verbal försäkring på repris,
bara önskan och förhoppning

Jag fortsätter.




Fri vers (Fri form) av Saga Nordén
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén