Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om osjälviskhet


filantropen

Filantropen

undrar vad som dyker upp
om man lägger en filantrop,
under ett mikroskop eller en lupp?
om allt ges från hens hjärta
eller om det förknippas med olust och smärta
inte ska väl baktanken
var personlig vinst när hen går till
banken
för det hen vill
borde väl bara va' att
hjälpa till.
banken. flera sätt
att ge en gåva och kanske flera lova
är nog mera rätt
på flera sätt,




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 10:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det egocentriska givandet är inte att förringa
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP