Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg mellan Karlstad och Stockholm

Ner går världens öga tyst
Gyllne gul och blodigt röd
Lämnar efter sig sin glöd
Marken med sin värme kysst
Vilar bortom västerns berg
Nattens prydnad blek och skön
Visar sig vid skogens krön
Landet står nu utan färg
Ädel uppgift bägge fått
Jordens ljus och tiders mått




Bunden vers av Arenaramus
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-14 15:45



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker mycket om den högtidliga tonen, och orden är omsorgsfullt valda.
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus