Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlaspiken

I lilla björn på himlens mitt
Står himlaspiken ensam
När andra stjärnor vandrar fritt
Är han på stället fängslad
För himlakropparna ett nav
En säker punkt vid färd på hav
Fem uddar i en evig glans
Som nedgång ej vet av




Bunden vers av Arenaramus
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-14 16:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Skön poesi, med ett mjukt flyt som tilltalar och lyfter fram innehållet. Gillas!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus