Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåret som gick sin egen väg

En flock av får slår följe
när de höra bjällran klinga
Men ulven lunkar alltid dit
mest föda är att finna

Så sista fåret ångrar ej
att han vid flockens färd
Förmådde sig att trotsa dem
och gå sin egen väg




Bunden vers av Arenaramus
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 07:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och låt ingen kommendera dig när det gäller hur du ska skriva. Sådant är avskyvärt och pennalistiskt.
2020-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Det är sådana får vargarna får tag på till slut.
De som håller sig till flocken kan räkna med herdens beskydd.
2020-04-21

  Ulf Carlsson VIP
Koncentrerad tanke och form.
Undvik helst pluralformer av verben ("höra")! Här sabbar det rytmen. "Hör" räcker bra.
Kul att läsa bra rimmad vers!
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus