Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ord

 

hon sa... 

dina ords aerodynamik
skar utan problem 
 

genom den tunga atmosfären
som infunnit sig i salen
 

dina samannflätade ords följd
och betydelse kändes så evig
så oemotståndlig, så tragisk 

och de trängde sig våldsamt
på varje lyssnare
som kunde höra din röst
och som berördes av den 
 

orden du använde
de var som en kirurgs stadiga händer 
de öppnar gamla sår
och som oförtrutet stänger nya

dina ord var sfäriska
och kan kanske inte tolkas
genom våra traditionellt mänskliga nyanser
 

dina ords enda önskan är att höras  
vår önskan är nu
att få höra dem igen
 

din historia är hemsk och makaber
men också på något märkligt sätt
...även vacker

jo jag blev djupt berörd av hennes ord

men jag själv kan ändå aldrig
och kommer aldrig 
att acceptera
någon from av glorifiering 
av min egen historia

...den är så oerhört långt ifrån vacker 

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 19:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sköna rader att läsa.
2020-04-16

  alicja lappalainen VIP
orden har en själ.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP