Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Detta är inte samma känsla
(som det brukar.)
Den känns inte likadant
(som förr.)
Vårt första möte var kort
(ett ögonblick.)
Ingen tid att bli attraherad
(det var kärlek.)
Min hand runt din höft
(vi hör ihop.)
Vet du hur jag känner
(att jag är kär.)
Jag glömmer aldrig vår tid tillsammans
(sida vid sida.)
Vill du berätta vad som är fel
(ge mig en förklaring.)
Så allt kan återgå till hur det var
(du och jag.)




Fri vers av Cija
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-07-08 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija