Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygg

Det gällt skriande vårljuset
störtar mot marken
krossar allt motstånd
och piskar vinterdepressionen
ut ur det kvava idet
in i lövsprickning och frenesi.

Jag tycker inte om
dem som jagar i flock
med blodiga munnar
och blodiga ögon.

Jag flyr
in i den mörka stiglösheten
skygg för ljuset.

Den djupaste skogen
finns inom det innersta.
Döljer spåren bakåt.
Gömmer vägen framåt.
Undervegetationen sträcker sig
med längtande armar
lägger krokben
håller fast.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-17 12:56



Bookmark and Share


  Engel
Åh. Vilse. Jag har varit där.
2020-05-06

  Kungskobran VIP
Slingrar sig runt ben och armar
Starkt
2020-04-17

    ej medlem längre
Överväldigande!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP