Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosasömn

Stanna
stanna kvar
i din Törnrosasömn
Den lilla prins
som var din dröm
är sedan länge borta
Du kommer till korta
Men, spinnrockar är väl
ett utdöende släkte
Tror du på sagor
Kan en fantasifigur
bli en verklig man
Gå och lägg dig igen




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-07-08 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt