Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Jag vill ge

Jag vill ge dig
ett fång med rosor
jag vill ge dig
en solig dag
jag vill ge dig
en bok med drömmar
så att du kan
få känna välbehag

Jag vill ge dig
mjuka kramar
jag vill ge dig
pirrande kärlek
jag vill ge dig
lite tillgivenhet
så att du kan
undvika svek

Jag vill ge dig
tröstande tårar
ja vill ge dig
en äkta tro
jag vill ge dig
mildrad gråt
så att du kan möta
sinnlighetens bro

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 511 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-15 06:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
GOTT!
En vacker dikt som visar en så fin intention, när många andra egocentriskt och ängsligt mest VILL HA i relationer, så visar Du på det sköna i Givandets glädje, hängivet åtagande och varm, ömsint kärlek utifrån Ditt/diktarjagets generösa, omvårdande, beskyddande sinnelag. Så empatiskt!

Jag hyllar detta snälla godhjärtade budskap.

ha det bäst ULJO.
/Victoria DominiQue
2020-05-23

  Solstrale VIP
du ger oss så mycket dyre poet, dina ord som balsam för själen! de blir som en personlig present du genom etern sänt, något att ta till sig utav, och ge sig själv genom att läsa dem om och om igen... bokmärker! ...
2020-05-20

  Nils-Robert
Så fina kärleksrader. Vi får aldrig för mycket av det.
2020-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...jag gilla upprepningarna...
2020-05-16

  Blomma-Stjärna VIP

Tackar för att jag fått läsa dessa sköna rader med stort och skönt innehåll!

2020-05-15

  Eva Langrath VIP
Fin kärleksfull text
2020-05-15

  Magdalena Eriksson VIP
Skönt flyt av givande som tema i en värld som mer handlar om att ta roffa och typ INTE att ge.
2020-05-15

  Öknens Ros VIP
Generöst givande av det viktigaste i livet.
2020-05-15

    Lena Staaf VIP
Vacker och varm kärleksdikt, rimmad och melodisk.
2020-05-15

  Kungskobran VIP
Ett liv av kärlek slutar alltid bra
2020-05-15

  Feliaxel VIP
Vackra tankar
2020-05-15

    Max Poisé
Det är viktiga saker du vill ge...förpackade i en fin rimmad vers..
Snyggt!
2020-05-15

  Maria Sundelin VIP
Fint om att vilja ge allt till någon
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO