Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRASSEL

Trassla framför pannbensstruktur
Vända
Vrida
Motsol blir tur

Varma armar
hävarmar långa
Tissel och
tassel
bland svärmar och fångar

Bruten treklang
Blås ut mitt ljus
Åla
Slingra
Omfamna fällan

Trösta ändå
Vänd bladet för pyret
Förstod laget i jaget
att steget var knäckt

Om fallet tar vid
så andas jag lätt
Då finner jag ro
Den jag letat och ombett




Bunden vers (Rim) av Saga Nordén
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-21 15:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Bruten" och "knäckt" men ändå tröstesamt. "Bruten treklang" och jag tänker arpeggio eller tonerna i ett ackord efter varandra, uppbrutna.
Din text har djup och behaglig ton.
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén