Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STUGFLYTTEN!

Packar inför en flytt, en efterlängtad sådan.
Packar inför sommaren, trots det mörka som är över vår jord nu.
Packar böcker, inför regniga dagar.
Packar en go pyjamas, fastän jag vet att jag inte kommer att använda den.
Packar ner lite glädje och kärlek, det ger vi varandra.
Packar en varm tröja och träningsskor, promenader blir det.
Packar ner nybakade bullar och kakor, vi kan ju sitta ute och fika.




Bunden vers (Blankvers) av Ezmeralda VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 21:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Nu när mycket står på paus, får vi vara tacksamma och glädjas åt det vi kan göra, medan vi ser tiden an!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP