Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Saknar dej och dej och dej
Min lilla barnbarnstjej
Och varenda grej
Som glädjer mej
Jag fann att solen skiner
Blommorna välkomnar i skogen
Färgerna på min palett
Sysselsätter mig lätt
Målar fantastiska bilder
Om frihet och lycka
Är lyckan att flyga
Så saknar jag inte den
Jag saknar mina barn och barnbarn
Och min lilla mor där på hemmet
De är lycka




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-23 09:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint om saknaden. känns när jag läser. Mycket fint med blåsipporna också.
2020-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att göra det bästa av tiden som är och längtan efter nära och kära!
2020-04-24

  ULJO
Berörande om saknad.
Fin bild dock
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP