Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stil och tre!

Den som en ona helt missar
då solklart vi alla väl gissar
att den aktionen
av just den personen
för ovaksamhet alla dissar...

För fyr! Får man ej ge fyr Daga...
Om! Kan han hos regeringen klaga:
-Här står ej rätt till
för jag ju endast vill
slippa det den första önskar: Aga!

Du skriver en NOT då och då
har du fått till nå´n låt bara så
vals eller tango
eller nå´n fandango...
Nix! UD vill ej med så´nt ha sjå...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 06:44



Bookmark and Share


  ULJO
Ett tu tre. Så blev det riktigt bra.
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt