Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Molnvisa

 

 

Här tuffar jag på
fort fort
så snabbt som det går
bort bort
på himlen den blå
som smort, ja, det är stort.

Jag ramlar ej ner
nej nej
jag flyger ju mer
hej hej
och på jorden ser
på dej, på kille och tjej.

Vill du hänga på
så säg
och slippa att gå
på väg.
Sluta då stå
min vän och bättre må.

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-16 13:17



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Molnen går att skriva mycket om. Jag älskar att fota moln i alla varianter.
Mycket fin text, mycket rim fick du ihop.
Jag gillade den här dikten!
2020-07-24

  Anya VIP
Jaa visst vill vi att alla ska må bra. Hoppas diktarduet gör det.
2020-05-22

  StinaJ VIP
En härlig text som gör mig glad och sprallig. Känns som jag vill vara det där molnet och tuffa fram på himlen.
2020-05-18

  Salvation Pepper
En livsbejakande kombination av flera konstarter!

Gott!
2020-05-18

  ULJO
Härlig text detta
2020-05-18

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som uppmuntrar till att vara i rörelse och inte stå stilla!
2020-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket trevlig och uppmuntrande fantasifull dikt, att njuta av. Och rimmen är underbara!
2020-05-17

    Ken Cassel
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, vännen
Förstog mig inte på den

Kramar..
2020-05-16

  morgonstjärna VIP
mysig text kompletterar bilden
fartstrimmor på molnet
ett lokomotiv ja
2020-05-16

  Niliboy
Titta upp på himlen å titta på träd, är
mot trötta ögon. H
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP