Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiva giva...

- Du sa, skaldjur på viss skiva...
Vad 17 månde det då bliva...
- Precis ju som förr....
Du öppnar min dörr...
Till kräftans vänkrets bara in kliva!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-25 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt