Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid uppehåll i ronden...

Boxaren sa, han vill ju ha
sina tänder tillbaka nu ja...
Maneger sa, WHAT?
Knep? Men vad då för nå´t...
Kontrahent bits ju, för mej ej bra...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt