Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är man tvilling är man...

-Tom, du har väl en bror så grann?
Snyggast! Ingen är väl som just han...
- Han har en bror du!
Som står framför dig nu...
Om honom sägs han är likadan!!!













Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-26 18:41



Bookmark and Share


  limerick
Fyndiga du!
2020-04-28

  ULJO
Fyndigt
2020-04-27

  lodjuret/seglare VIP
Kommer mig att tänka på en bok av Mark Twain. Vilken väl börjar med att någon ropar på just 'Tom-heten'...?
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt