Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När verkligheten kommer ikapp


Fan vad jag hatar livet idag!

Tröttheten och utmattningen fullständigt krossar mig,
jag ser inte världen i ljuset av kunskapen,
jag orkar inte lyfta blicken och ta in allt makabert där ute,
jag vrider min själ och kropp i plåga,
mina ben är stumma och mina fötter tyngda av det svarta,
ingenting synes mig vara möjligt i detta klistriga äckliga
vidriga ångestmörker som kommer och omintetgör
möjligheterna att kunna ta livsviktiga andetag
fan vad jag hatar livet idag!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-27 12:49



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bra beskrivet som många just nu känner. Det finns ett mellanregister i väntan likväl något både uttråkande och melankoliskt.
2020-04-27

  Öknens Ros VIP
Ibland känns allting nattsvart, allt är bara livsleda och ångest. Men det finns ljus i allt det mörka, det gäller att vara öppen för ljuspunkterna som finns.
2020-04-27

  Gunnar Hilén VIP
Jo det kan kännas för jävligt men du minns den gamla "slagdängan" om att "så länge det finns liv......". Undrar hur du gör med avstånd och skydd när du träffar de hemlösas skara.....
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP