Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 28/4


Kunde varit värre VI

 

 

I drömmen 

 

försökte jag återigen röja upp i föräldrahemmets källare

medan gamla och nya släktingar lade beslag på utrymmet och notställen

jag slog upp ett djupt blödande jack i armen

pappa lade om det nödtorftigt 

föräldrarna skulle tvunget åka till sommartorpet  

mitt i natten

jag ville sova

 

 

När jag vaknade 

var jag hemma

och föräldrahemmet borta

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-28 07:11



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
tycker om ditt sätt att skriva det händer så mycket liksom krylligt och va kul du ställt upp texten. lite sorgligt och så med det försvunna men ändock i drömmen funna
2020-04-28

    Lars Gullberg
Men du var där....i drömmen...alltså var du där. Så då finns föräldrahemmet.
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X