Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babe

Dina vänner ringde mig och undrade vart du var
Jag vet inte, jag har inte heller hört av honom,
svarade jag

Dom sa att dom saknade oss

Jag ville förklara att det inte finns något
oss, att du och jag inte existerar
Att allt dom sett har varit på låtsas och att jag
nu försöker på eget håll

Jag ville förklara att vår kärlek mest har skadat
och att jag nu vill bli bättre
Bättre på att låta dig gå

Fast dom skulle aldrig förstå

Inte ens hur högt jag har värderat vår kärlek skulle
dom förstå, eller hur mycket smärta jag känner
för det som en gång faktiskt var ett vi

ett oss

Men jag förklarade inte det
Jag sa att du inte var med mig i alla fall,
att jag inte hade en aning,
jag rådde dom att ringa din tjej eller någon annan
av dina vänner

Men dom saknar ju oss babe,
Trots att det inte finns ett oss,
och det gör jag med




Fri vers av Assia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-30 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP