Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDSLANS DJUP....

Dofter tar mig tillbaka, hemska
minnen. Vågade inte prata, såg
min inre film, skräcken plågade.

Så mycket trauman, jag väljer
klättra. Ger mig inte för vanan,
möter den trotts rädslan

Skräcken sitter djupt men modet
vinner till slut. Kämpar mig upp,
från detta svarta stup.

Ser kanten, ett ljus så mäktigt,
måste upplevas. Har inte gjort
det förut, Känner värmen nu.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-01 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström