Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNANS DEL....

Det sägs att drömmen bearbetar och
läker. Brukar känna mig slut av dess
skräckfylda bränna, behöver vila från
denna sömnen.

Så trött men vill inte sova, hugger till
som en kobra. Denna plåga, försöker
må bra, slappna av i stressen av filters
brus, bländande ljus.

Vårt inre går inte att styra eller en del.
för mig känns det jobbigt, denna yra.
Hjärnan är ett konstigt organ, kapslar
in, sen slår den till.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-05-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström