Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (för ögat)

 

 

tranflock på åkern

björksly tätnar i lila

redo att grönska




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-01 21:30



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker och levande bild !
2020-05-05

    Lena Staaf VIP
Vackra vårtecken.
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg