Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIMMEN ÄR SEN....

Saknar dom jag förlorat, på natten
blir allting förstorat.

Timmen är sen fast så är det med
tiden, söker friden.

Försöker minnas allt fint, det vill
jag alltid ska finnas.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-05-01 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström