Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 x 1

- Text för sång utan text kan ja´
- Nå´n så´n vill väl då ingen alls ha...
- Den sjungs ju i ett!
Bäst vagglåt nå´n har gett...
Den går så här: Lalla lalla la!

- Min pappa vackraste namn har!
- Men vad 17! Och i all sin da´r...
Vad säger du nu!
Det stämmer ej alls du...
-Jo visst! Han kallas alltid för: Far!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-02 08:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Far hända in i baljan, kors ritas i taket, tänka sig bara, att ett och ett kan bli två som sedan blir ett par, de gifter sig då fint... par i hjärter ess
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt