Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN....

Lyckan finns i ett ögonblick, greppa
den om du kan. Det kan bli stunden
vi aldrig fann.

Mötet i tidens mysterium kan vara
behagliga glimtar, eller vad vi gör
av det som skimrar.

Allt är inte guld som glimmar, ibland
kan det bränna våra fingrar. Hoppas
vi hittar det som lindrar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-02 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström