Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖVERLEVER....

Jag överlever, känner att jag dag
för dag också lever mer.

All den glädje jag upplever, väljer
att se. Så tacksam för det.

Ingen självklarhet, ibland känns
smärtan som en evighet.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-02 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström