Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat besök



En trasig gammal mattpiska
Hänger på garageväggen

Har tappat sin ursprungliga
Betydelse


Men ekorrungar klänger och
småkivas på den dagligdags

Som sin bästa leksak i livet

Allt har sitt användnings
-område här i världen

Man aldrig helt kan räkna ut
i förväg







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-03 02:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så gullig! :) Tack för att jag fick se!
2020-05-07

  Åse Tropp VIP
Den texten lever!
2020-05-05

  Bodingen VIP
Och som alltid: One mans junk is another mans gold. Återanvändning e bäst!
2020-05-04

  Scarlett Miryam VIP
"Every old sock meets an old shoe"...
(isn't that a great saying?)

Belamras man med kivande ekorrungar på sin ålderdom måste man ha gjort något gott i livet (...även om ingen såg det, just då?).
2020-05-04

    Lena Staaf VIP
Det finns mycket att upptäcka om man ger sig tid att se! En sädesärla hade väldigt roligt framför bilens backspegel. Flaxande fram och tillbaka, om och om igen.
2020-05-03

  Kungskobran VIP
Så sant, ungar är uppfinningsrika hittar nya användningsområden
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP