Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykologisk botanik

Precis som
när du beskär dina krukväxter och de blöder
är även denna separation
någonting du behöver.

Strippa äppelträdet
naket från alla vattenskott,
han höll dig vaken
men det ni hade var ett luftslott.


Vatten, koldioxid och solenergi
fotosyntesen läker allt
från den naturkatastrof,
den tragedi,
som var ni.
Väx upp igen
ur allt stoft.




Fri vers (Fri form) av amygdala VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-04 15:59



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra!

Det här stycket är magiskt:
"Strippa äppelträdet
naket från alla vattenskott,
han höll dig vaken
men det ni hade var ett luftslott."
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP