Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA/OLIKA

Olika men ändå så lika, varför
är allt vara så svårt. Just det vi
är ju människor, formas på olika
sätt den enas fel är andras rätt,
inte så lätt.

Komplett men efter normens
sätt. om vi slutar komplicera
och börjar acceptera. Ser att
alla bidrar till, det vi egentligen
vill, bakom alla maskerna.

En utopi att alla ska få ett värdigt
liv. Det är ju så mycket som styr,
egennyttans mani. När pengar,
makt och religion används fel då
kommer ingen att bli hel.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-04 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström