Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Processen



Dina flimmerhår
kommer bli svedda
av alla sorgbedövande cigaretter.

Du kommer att åldras ett par år
av alla ensamma, sömnlösa nätter.

Det är en naturlig del av processen
att desperat klamra sig fast
vid sina vänner
för att slippa vara ensam
med taggtråden
bakom revbenen
som bränner.






Fri vers (Fri form) av amygdala VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-05 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP