Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så urbota trött

Vill ut
Bort från människor
Bort från självupptagenhet
Elakhet och girighet
Ut i det tysta
Storslagna
Episka
Natur som finns
Vill bort
Vara själv
Utanför
Få bara vara och verka
I min ensamhet

Vill stanna upp
Känna och leva
Kanske bara för en tid
Kanske för all tid
Tak över huvudet
Värme och vatten
Någonting att äta
Är allt som önskas
Allt jag behöver
Leva efter mottot:

"Den som inte saknar något
Är fri."




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-05-05 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP