Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNENS SKÅDESPEL....

Drömmen kan vara svår, tur att
den inte i verkligheten är vår.

Blott ett skådespel av hjärnans
del. Mixad av upplevelsen spel.

Vaknar, en stund känns det fel.
Det är sömnens gåtfulla blund




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-06 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström