Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens

 

dagen är stramt bunden

tonlös tom utan ett uns

suckar läggs i dagens händer

tankarna har vittring på stiltje

ur längtans jordmån

gror ton vid ton

gröna kromatiken blommar

nyfikna fingertopparna

känner ändå




Fri vers av Per Rydberg
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-06 10:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert om hur ljud och rörelse gror.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg