Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akilles

din akilleshäl
så öm
tystade din mun

blottades du?
för mig blev du verklig
jag ville hålla din hand
känna din kind
nyanser av sorg dansade på väggen

ser du färgerna M ?
vi ser färger ihop
vi rymmer
seglar bort

strax var du borta från mig

du var grå i din dyra kostym
din akilleshäl
glömdes bort










Fri vers av Myself
Läst 214 gånger
Publicerad 2004-10-20 14:11



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
sista raden var kanon
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself